PRI, vivre inspiré par l’amour, la compassion et en connexion

Zijn jullie sterke zielsverwanten?

In “Onze liefde” legt Ingeborg Bosch spiritualiteit binnen een relatie uit. Zij benoemt het als een verbinding die je met je partner op zielsniveau hebt. Het is één van de niveaus van verbinding, naast een verbinding op het niveau van de levensfilosofie, op fysiek niveau en op mentaal/emotioneel niveau.

Zijn jullie je bewust van je zielsverbinding?

Als je je bewust bent van deze zielsverbinding of spiritualiteit heeft je interesse, dan kan het een prachtige verdieping geven aan je relatie.
Als je een sterke zielsverbinding hebt met je partner, voel je je verbonden op een manier die voorbij het rationele of logische niveau gaat. Je voelt bij de ontmoeting bijvoorbeeld direct een sterke en diepe wederzijdse herkenning. Dat kun je herkennen aan een gevoel elkaar al jaren te kennen, vaak te weten wat de ander denkt en een sterke lichamelijke aantrekkingskracht.


Misschien houden jij of je partner, of jullie allebei, je bezig met vragen als “Wat is mijn missie in dit leven? Hoe kan ik bijdragen aan deze wereld? En wat is mijn unieke talent in dit opzicht?” En dan natuurlijk in relatie tot je partner: “Hoe is dit voor mijn partner? Delen wij dezelfde ideeën hierover?” Dat zijn levensvragen waaruit blijkt dat jullie als partners met meer dan het fysieke bezig zijn in dit leven. Als jullie deze interesse samen delen, hebben jullie waarschijnlijk ook op zielsniveau een stromende verbinding.

Onze Liefde

In “Onze Liefde” kun je hier meer over lezen en samen met je partner een test doen; uit die test kun je aflezen hoe sterk jullie verbinding op zielsniveau is. Bovendien staan er oefeningen in vermeld waarmee je kunt werken aan jullie zielsverbinding; denk daarbij aan meditatie, elkaar diep in de ogen kijken en in stilte hand in hand lopen.

Meer informatie