PRI, vivre inspiré par l’amour, la compassion et en connexion

PRI-Relatie Therapie

Omschrijving
De liefde terug vinden waarmee jullie relatie begon, dat is waar PRI relatie therapie over gaat. Het blijkt in veel gevallen minder moeilijk dan de conflicten en emotionele verwijdering doen vermoeden. Elkaar weer bereiken, weer (meer) zin hebben in seks, conflicten oplossen, de liefde weer voelen stromen. Wie verlangt er niet naar? PRI relatie therapie geeft je met een op elkaar afgestemde combinatie van individuele en gezamenlijke sessies een optimale kans om eigen en samen opgebouwde blokkades te onderzoeken en te doorbreken. Jullie ontdekken hoe jullie verledens leiden tot een vervormde waarneming van elkaar. En hoe onder deze in de loop der jaren ontstane blokkades jullie bron van liefde nog altijd aanwezig is!

Begeleiding
Gecertificeerde PRI-therapeuten, PRI-basistherapeuten en PRI-therapeuten in opleiding (i.o.). In het algemeen zijn er twee sessies per maand. De sessies duren 1 uur (individueel) of 2 uur (gezamenlijk)

Locatie
Nederland, België

Prijsindicatie
De tarieven liggen tussen de 95€ en de 125€ Euro per uur. Deze tarieven gelden ook voor het intakegesprek. In België gelden mogelijk andere tarieven, prijsopgave bij de desbetreffende PRI-therapeut.

Vergoeding door verzekeraars
Of verzekeraars de therapie vergoeden is per PRI- therapeut (i.o.) verschillend. Zie voor meer informatie hierover de persoonlijke gegevens van de verschillende therapeuten of de website van de overheid over de zorgverzekering.

Aanmelden
De aanmeldprocedure is een zorgvuldige procedure. Deze kost je enige tijd. Als je al zeker weet dat je je wilt aanmelden, klik dan op direct aanmelden. Wil je liever eerst contact met een therapeut? dat kan ook!

eerst contact

 Direct aanmelden

 Handig om te weten:

  • Voor alle helderheid: alleen de therapeuten die op deze PRI-website vermeld staan hebben de officiële opleiding tot PRI-therapeut gevolgd of zijn in een vergevorderd stadium van de opleiding.
  • Op 9 en 10 februari 2018 vindt het eerste tweedaagse PRI Relatie Event in Nederland plaats, begeleid door Ingeborg Bosch! Klik hier voor meer informatie.