PRI, vivre inspiré par l’amour, la compassion et en connexion

Actualités

Het nieuwste boek van Ingeborg Bosch: Liefdevol leven - vrij van eetproblemen

92000001022082973

Te veel eten, te weinig eten, voortdurend met eten of nieuwe diëten bezig zijn: het overkomt steeds meer mensen Van die paar hardnekkige kilo's die maar niet weg willen, tot ernstige en soms zelfs levensbedreigende problemen als anorexia en obesitas - eten heeft ons bijna allemaal in de ban.

Ingeborg Bosch laat zien waar deze patronen vandaan komen én legt uit waarom het jouw schuld niet is. Maar nog beter: stap voor stap neemt ze je mee op weg naar een echte en blijvende oplossing. Zodat eten weer iets wordt om van te genieten, maar dan zonder problemen.

Drs. Ingeborg Bosch, psycholoog en auteur van vijf bestsellers, ontwikkelde de uiterstsuccesvolle therapie Past reality Integration (PRI). PRI geeft ons de sleutel om onder andere eetproblemen zelf op te lossen. En uiteindelijk is het ook nog eens verrassend eenvoudig: iedereen kan het leren!

Je kunt jouw exemplaar van het boek liefdevol leven - vrij van eetproblemen alvast reserveren via bol.com. Wil je eerst een sneak preview? Laat je email adres hier achter, dan sturen we je alvast een fragment toe!

 

 ik wil een sneak preview