PRI, vivre inspiré par l’amour, la compassion et en connexion

Actualités

Ingeborg Bosch in de Happinez 'lichter leven' editie mei: herschrijf je levensverhaal

happinez 201905 klein

Ingeborg vertelt over 'hoe bewustwording de eerste stap is van lijden onder je verhaal naar het leiden van je verhaal.' Lees hier het hele artikel >>

Het nieuwste boek van Ingeborg Bosch: Liefdevol leven - vrij van eetproblemen

92000001022082973

Te veel eten, te weinig eten, voortdurend met eten of nieuwe diëten bezig zijn: het overkomt steeds meer mensen Van die paar hardnekkige kilo's die maar niet weg willen, tot ernstige en soms zelfs levensbedreigende problemen als anorexia en obesitas - eten heeft ons bijna allemaal in de ban.

Ingeborg Bosch laat zien waar deze patronen vandaan komen én legt uit waarom het jouw schuld niet is. Maar nog beter: stap voor stap neemt ze je mee op weg naar een echte en blijvende oplossing. Zodat eten weer iets wordt om van te genieten, maar dan zonder problemen.

Lire la suite...

Back online: PRI Level 1 Practitioner - Online Certification Course

OLC1 prtscrn

Past Reality Integration - a laser approach to emotional healing

If you want to effectively apply the basic PRI concepts in your own life, to help yourself, family or close friends, this online course is made for you. It is also ideal for counsellors, consultants or therapists or anyone already working with clients or patients. Help your circle of friends, family and clients join fast track towards

  • happier relationships
  • better parenting
  • a more functional life

Sounds interesting? Read all about it and register here.

Wie is Ingeborg Bosch? Ontdek het in twee minuten!

Inspirerende TEDx Talk van Ingeborg Bosch

 

Van leven in het verleden tot jezelf zijn in het nu

"Ik dacht dat ik het allemaal voor elkaar had. Een fantastische echtgenoot, een gezellig huisje in het groen, een gezonde financiële situatie, een fijne job als een zelfstandige consultant, een goede gezondheid, zelfs een prachtig één jaar oud zoontje. En dan, op een dag...

Lire la suite...

Ingeborg Bosch over "How our Past Reality Drives Everything"

 

Een inspirerende podcast

Door Richard Atherton van "Being Human".

Nu beschikbaar: webinar voor professionals over borderline problematiek

Op 27 september gaf Ingeborg Bosch een webinar voor professionals over bordeline problematiek uit vanuit het perspectief van PRI. Borderline (of kenmerken hiervan) wordt veelvuldig als diagnose gemist, door een vaak goed ontwikkeld ‘vals zelf’, met als gevolg dat behandelingen stagneren. Dit heeft niet alleen met grote gevolgen voor de persoon zelf, maar ook met enorme impact op de directe omgeving (partner en kinderen). Ingeborg Bosch laat zien hoe je vroegtijdig deze problematiek kunt herkennen. Tevens komt een ervaringsdeskundige aan het woord samen met zijn partner, zodat je een inzicht krijgt in zijn binnenwereld en in het effect daarvan op de relatie.

Bekijk Happ Talk Ingeborg Bosch op Happinez Festival!

happinez festival

Op 15, 16 en 17 september gaf Ingeborg Bosch een Happ talk op het Happinez Festival. Alle drie de dagen was de ruimte tot op het podium gevuld met geïnteresseerde bezoekers. Het onderwerp: hoe laat je je seksuele relatie weer stromen? Zonder hulp van allerlei toys en tools, maar gewoon met z’n tweetjes. Heb je de Happ talk gemist? Kijk hier alsnog het filmpje en ontdek hoe je samen met je lief weer de ‘sterren van de hemel’ vrijt! 

Venez écouter Ingeborg Bosch le 20 novembre à Paris ou le 22 novembre à Bruxelles

Invité par cafe de l'amour, le 20 novembre Ingeborg Bosch fera une présentation à Paris au sujet de 'Raviver l’amour avec l’aide de la PRI.
Le 22 novembre, elle viendra parler et démontrer la PRI aussi à BXL. Une occasion de l’entendre de vive voix à propos de son travali, et de lui poser des questions.

Information pratique :

Le 20 novembre 2017, 20h00 – 22h00
Café au Pont Neuf
14 Quai du Louvre,
75001 Paris
Coût : 17€ (boisson comprise)

Le 22 novembre 2017, 19h30 – 21h30
La Fattoria
1 Boulevard du Souverain
1170 Watermael Boisfort
Bruxelles
Coût : 12€

Inscriptions: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.  

Nieuw nieuw nieuw: Illusies in het Engels!

Het boek Illusies van Ingeborg Bosch is nu ook te verkrijgen in het engels: Illusions, how to escape the labyrinth of destructive emotions. Zo is er nog meer diepgaande informatie over PRI beschikbaar voor nog meer mensen. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws! En een mooi cadeau voor je engelstalige familie, vrienden of kennissen. Je kunt het boek bestellen via deze website. Klik hier voor meer informatie.

Promo Illusions 7 rood

Nu beschikbaar: webinar voor professionals over depressie en PRI

Op 15 februari gaf Ingeborg Bosch een webinar voor professionals over depressie en hoe PRI handvatten biedt om daar uit te komen. In dit twee uur durende webinar legt zij depressie uit vanuit het perspectief van PRI. Ook geeft zij een live demonstratie met een client. Dit illustreert hoe een cliënt op een verrassend snelle manier toegang kan krijgen tot onderliggende, vaak onbewuste, emoties, waardoor het bewustzijn verruimt en het perspectief op een problematische situatie voor de client in het hier en nu, verandert.