PRI, leben aus Liebe, Mitgefühl und Verbundenheit

Overzicht Level 1 Practitioners

Naast PRI-therapeuten zijn er ook PRI Level 1 Practitioners. Een PRI Level 1 Practitioner is een hulpverlener, arts, therapeut of consultant die jou aan de hand van het PRI-basismodel ander perspectief biedt op een probleem waarvoor je hem/haar consulteert. Hij of zij helpt je herkennen in welk deel van je bewustzijn je zit, wat afweer is, welke symbolen een rol spelen bij jouw probleem en hoe dit je kan helpen om je probleem op te lossen.

Bevoegdheid

De PRI Level 1 Practitioner is capabel bevonden om deze basis van het PRI gedachtengoed toe te passen bij niet complexe vragen of problemen. Gecertificeerde Level 1 Practitioners die op onze site vermeld zijn, hebben de bevoegdheid om jou op professionele basis met jouw probleem te helpen aan de hand van de PRI basisprincipes. Ten behoeve van de juiste toepassing van de PRI instrumenten, wordt de kwaliteit van de PRI Level 1 Practitioner jaarlijks getoetst.

Overzicht

Hieronder vind je een overzicht van de Level 1 Practitioners.

 

 Naam  Plaats Land 

 
Barbara Wilkes

Liesbeth van Heijnsbergen

 
Naarden 

Utrecht 

 
Nederland

Nederland

 

Prijsindicatie

Het is aan te raden tevoren een prijsindicatie te op te vragen bij de practitioner van je keuze.

Goed om te weten

Als je een hulpvraag hebt voor therapeutische begeleiding of PRI als methode in de diepte wil leren toepassen, is het raadzaam om contact te maken met een PRI-therapeut. Schroom niet om je vraag te stellen aan een van onze therapeuten via het contactformulier. Er wordt dan binnen enkele dagen contact met je opgenomen.

 

eerst contact                                eerst contact